Σάσα Μανέττα – Συγκινεί στο TLIFE, η Τζώρτζια Συρίχα για το θάνατό της – “Συγχώρα με που δεν ήρθα να σε δω”

Θλίψη στους αγαπημένους της αλλά και στο χώρο της δημοσιογραφίας προκάλεσε ο θάνατος της Σάσας Μανέτα, η οποία υπήρξε για πολλά χρόνια παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης, αλλά και στιχουργός και συγγραφέας.

Η διευθύντρια του You Τζώρτζια Συρίχα συγκλονίζει μιλώντας για τη Σάσα Μανέττα και λέγοντας πόσο λυπήθηκε για το θάνατό της. Αποκαλύπτει πώς της ζήτησε συγχώρεση, γιατί της  υποσχέθηκε να πάει να τη δει αλλά δεν πρόλαβε… Γνωρίστηκαν από μια συνέντευξη και από τότε αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια όμορφη φιλική σχέση… Στη συνέντευξή της είχε πει μεταξύ άλλων : “Έχω βάλει στη διαθήκη μου όρο να με κάψουν για να μη με φάνε τα σκουλήκια”

Τι ήταν για σένα η Σάσα;

Για μένα ήταν ένα μικρό παιδι με σπινθηροβολα ματιά…Μαγκακι, αντρακι, εβαζε κατω στην καθισια της δεκα αντρες, δεν εβαζε νερό στο κρασι της, αγαπουσε την μοναξια οταν δεν ήθελε να την πολυζαλιζουν αλλα γινοταν με την πρωτη και η ψυχή της παρεας…. Η Σάσα δεν κρυβόταν πίσω απο το δάχτυλο της, της έλεγα μην τα λες αυτα και ξέρεις τι μου έλεγε; Γιατί ποιον έχω να φοβηθω; Ναι, δεν φοβόταν κανέναν!

Την πήρα τηλέφωνο και της ζήτησα να κάνουμε συνέντευξη και φωτογράφιση σπίτι της για το περιοδικό You. Στην αρχή μου είπε «τι με θέλεις εμένα την γριά» αλλά στη συνέχεια δέχτηκε. Περάσαμε 5 ώρες καταπληκτικάΜας μαγείρεψε μας έλεγε αστεία καθ’ όλη την διάρκεια της φωτογράφισης τα παιδιά την λάτρεψαν το ίδιο και εγώ

Έγραψες αποχαιρετώντας την στα social συγχώρεσέ με που δεν ήρθα να σε δω.. το είχες υποσχεθεί και δεν προλαβες;

Ναι…Με έπαιρνε συχνά τηλέφωνο και με ρωτούσε τι κάνω πως είμαι πως περνάω. Μου έκανε όμως και παράπονα που δεν είχα πάει να μου φτιάξει σπανακόπιτα και να μου κάνει το τραπέζι. Της έλεγα ναι αλλά δεν πήγα ποτέ…Την τελευταία φορά που μιλήσαμε με είχε πάρει τηλέφωνο  γιατί με είχε δει προσκεκλημένη σε μια εκπομπή που είχα πάει και με πήρε για να μου πει τις εντυπώσεις της

Read More

And More