Σάσα Μπάστα: Αποκάλυψε για πρώτη φορά την περιπέτειά της με τον κορονοϊο

Για την περίοδο που νόσησε από κορονοϊο μίλησε για πρώτη φορά η Σάσα Μπάστα στην εκπομπή Happy Day. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως είναι αρρωστοφοβική και αυτός είναι ο λόγος που την έκανε να τρομάξει τόσο πολύ και να πάθει μέχρι και κρίση πανικού. Ακόμη ανέφερε πως τον προηγούμενο μήνα έπαθε μέσα σε μια εβδομάδα τρείς φορές υπερκόπωση γεγονός που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν πέρασα κορονοϊο και όσα ένιωθα στην κρίση πανικού δε με άφηνε με τίποτα να ηρεμήσω. Ήξερα ότι είναι στο μυαλό μου αλλά και μόνο το ότι έχεις κορονοϊό και σε χτυπάει στην αναπνοή και τα πνευμόνια… με όλα αυτά που έχεις ακούσει και μετά το ζείς… τελικά ήταν όλα στο μυαλό μου αλλά είναι τόσο δύσκολο…

Λες θα πάω τώρα στο νοσοκομείο, εκεί είναι όλοι σαν εμένα κι αν με κρατήσοουν μέσα; Δε ξέρεις αν είναι κρίση πανικού ή είναι αυτό. Κόλλησα μετά το Πάσχα, μας πήγε λίγο ντόμινο. Εγώ, η κολλητή, ο κολλητός, μαμά, μπαμπάς… Ευτυχώς οι δικοί μου άνθρωποι είχαν όλοι εμβολιαστεί.

Επειδή είμαι αρρωστοφοβική τρίτη μέρα πήγα στο νοσοκομείο. Βέβαια αν δε μου έλεγαν άλλοι ότι είμαι θετική δε θα το καταλάβαινα ούτε εγώ γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Πέρασε ευτυχώς και να μην ξανάρθει. Ήμουν η πρώτη που θα εμβολιαζόταν στην ηλικία των 30 αλλά κόλλησα πέντε μέρες πριν…

Τον προηγούμενο μήνα χρειάστηκε να νοσηλευτώ λόγω υπερκόπωσης. Μέσα σε μια εβδομάδα έπαθα τρεις φορές υπερκόπωση» είπε η Σάσα Μπάστα.

Read More

And More