Σάσα Μπάστα: Τα σχέδια για τον θρησκευτικό γάμο της με τον Δημήτρη Κουσαθανά και τη βάπτιση της κόρης τους!

Σάσα Μπάστα: Τα σχέδια για τον θρησκευτικό γάμο  της με τον Δημήτρη Κουσαθανά και τη βάπτιση της κόρης τους! | tlife.gr

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Σάσα Μπάστα. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν λίγες μέρες και επιτέλους κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της, η οποία είναι ο καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθάνα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που επισφράγισε την σχέση του τον περασμένο Οκτώβριο, στο δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου, πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο στην Μύκονο, βαφτίζοντας κιόλας την ίδια μέρα την κόρη του. Νονοί της μικρής, που θα πάρει το όνομα Ειρήνη-Αλεξάνδρα, θα είναι η Κατερίνα Βεργέτη και ο κολλητός του συζύγου της, Δημήτρης Τσερτσίδης, ενώ το ζευγάρι θα παντρέψουν καλοί φίλοι τους.

Η Σάσα Μπάστα, μιλώντας στην εφημερίδα «Secret» αναφέρθηκε στην ευτυχία που βιώνει. «Κοιμάται και τρώει όλη μέρα. Όταν την κοιτάω και με κοιτάει στα μάτια και μπορώ μόνο εγώ να την ηρεμήσω, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα» είπε και τόνισε πως το ίδιο συναίσθημα νιώθει και ο σύζυγος της, όταν κρατάει στην αγκαλιά του την κόρη τους.

READ more