Σάσα Μπάστα: Το διαφορετικό… κρεβάτι της τραγουδίστριας – «Το έκανα ειδική παραγγελία»

Η Σάσα Μπάστα μετά την αποχώρησή της από την «Φάρμα» έχει επιστρέψει για τα καλά στις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Κάθε φορά που ολοκληρώνει μια εμφάνισή της, η εκρηκτική τραγουδίστρια ανυπομονεί να γυρνάει στην θαλπωρή του σπιτιού της και στην αγκαλιά της πανέμορφης κόρης της.

Μάλιστα, η Σάσα Μπάστα υποδέχτηκε στο σπίτι της την κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή και μας έδειξε μια γεύση από τη διακόσμηση και τα δωμάτια του διαμερίσματός της. 

Όπως μας έδειξε, το σαλόνι διακοσμεί μια ταπετσαρία διάσημου οίκου από Ιταλία. Η Σάστα Μπάστα είχε ως σκοπό να δώσει μια διαφορετική νότα μέσα στο σπίτι, κάτι που τα κατάφερε. 

 

Επίσης, η Σάσα Μπάστα αποκάλυψε ότι έχει κάνει ειδική παραγγελία το στρογγυλό στρώμα στο κρεβάτι αλλά και ειδική παραγγελία τα στρογγυλά σεντόνια, αφού δεν είναι κάτι που βρίσκεις εύκολα. 

Φυσικά στο σπίτι της υπάρχει και ειδικό δωμάτιο – βεστιάριο με όλα της τα ρούχα, ενώ η Σάσα Μπάστα έχει και έναν όροφο μόνο για τα… παπούτσια. Η τραγουδίστρια ανέφερε πως στα 500 ζευγάρια… σταμάτησε να μετράει!

Read More

And More