Σάσα Μπάστα: Το ξέφρενο γλέντι πριν το γάμο της στη Μύκονο! [video]

Νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Δημήτρη Κουσαθανά ντύνεται σήμερα η Σάσα Μπάστα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μετά τον πολιτικό γάμο που έκανε το ζευγάρι, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας στη Μύκονο και θα βαφτίσουν και την κορούλα τους.

Το διπλό μυστήριο θα τελεστεί στον Άγιο Ιωάννη, ένα μικρό τουριστικό χώρο με απίστευτη φυσική ομορφιά, απέναντι από τη Δήλο, και θα ακολουθήσει πάρτι σε παραθαλάσσιο στέκι της περιοχής.

Κουμπάροι στον γάμο θα είναι ο κολλητός φίλος της Σάσας, Μάνος Κατσαμπούρης, και δύο Μυκονιάτες φίλοι του γαμπρού, ο Μάνος Γιακουμής και Βαγγέλης Ασημονύτης, ενώ την κορούλα τους θα βαφτίσουν η οδοντίατρος και φίλη της Σάσας, Κατερίνα Βεργέτη, και ο επιστήθιος φίλος του γαμπρού, Δημήτρης Τσερτσίδης. Η μικρή θα πάρει το όνομα Ειρήνη-Αλεξάνδρα από την γιαγιά της  και μητέρα του Μυκονιάτη επιχειρηματία.

Λίγο πριν το γάμο και τα βαφτίσια, όμως, έγινε ένα μεγάλο πάρτυ στο νησί των ανέμων. Η μέλλουσα νύφη έπαιξε την αγαπημένη της μουσική και το κέφι κρατήθηκε αμείωτο ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δες το Video:

Και το γλέντι θα συνεχιστεί απόψε μετά το γάμο και την βάφτιση στη Μύκονο!

 

Read More

And More