Σάσα Σταμάτη: Εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στα Mad VMA – Μαζί της η κούκλα κόρη του Παύλου Βαρδινογιάννη

Η πιο λαμπερή μουσική διοργάνωση, τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ επέστρεψαν σήμερα για 18η χρονιά.

Ο μοναδικός ελληνικός μουσικός θεσμός φέτος λαμβάνει χώρα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ξανά με κόσμο, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας. Η καρδιά της μουσικής χτυπά αυτή την ώρα και πάλι δυνατά με την παρουσία κορυφαίων καλλιτεχνών αλλά και κοινού!

 Αυτή την ώρα έχουν αρχίσει ήδη να προσέρχονται στον χώρο οι Έλληνες celebrities προκειμένου να παρακολουθήσουν τις απονομές των 16+1 βραβείων τα 6 εντυπωσιακά live acts και μέσω των οθονών του επιβλητικού σκηνικού 15 ακόμα ξεχωριστά acts από ένα άλλο stage και χώρο!

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε και η Σάσα Σταμάτη, η οποία εμφανίστηκε φορώντας μια δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη κλέβοντας τις εντυπώσεις ενώ συνοδευόταν από την κούκλα κόρη του Παύλου Βαρδινογιάννη, Αλεξάνδρα που φόραγε μια δημιουργία της ίδιας σχεδιάστριας. 

Η Αλεξάνδρα Βαρδινογιάννη είναι η πρωτότοκη κόρη του Παύλου Βαρδινογιάννη που ζει στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στις επιχειρήσεις του μπαμπά της.

Να θυμίσουμε πως ο Παύλος Βαρδινογιάννης έχει ακόμη πέντε παιδιά, τον Νικόλα, την Αντριάννα και τα τρίδυμα Αέλια, Αμαλία και Σταύρο στα οποία έχει τεράστια αδυναμία αφού πρόκειται για έναν πολύ στοργικό μπαμπά.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More