Σάσα Σταμάτη: Έτσι κάνει ανταύγειες στο κομμωτήριο μετά την καραντίνα! Βίντεο

Η νέα “κανονικότητα” μετά την καραντίνα είναι αρκετά διαφορετική από αυτό που ξέραμε! Και μπορεί να βγαίνουμε δειλά δειλά, αλλά τίποτα ακόμα τουλάχιστον δεν είναι όπως παλιά και έτσι πρέπει. Η τήρηση της υγιειενής, η μάσκα και η κοινωνική απόσταση είναι τα όπλα που έχουμε κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού!

Η Σάσα Σταμάτη χρειαζόταν μετά απο 45 μέρες μια ανανέωση στην ανταύγειες και τη ρίζα των μαλλιών της, έτσι βρέθηκε στο κομμωτήριο του Χρήστου Μιχαηλίδη στη Νέα Ερυθραία!

Η αλήθεια είναι ότι δεν την αναγνωρίσαμε μέσα από τη μάσκα και τα αλουμινόχαρτα στα μαλλιά στις φωτογραφίες και το βίντεο που σου εξασφάλισε το TLIFE, αλλά το σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα θα την δικαιώσει!

O γνωστός hair stylist Χρήστος Μιχαηλίδης επι τω έργω, βάφει τα μαλλιά της Σάσας, και μας εξηγεί τα νέα δεδομένα. Βέβαια σε αυτό που συμφωνούν και οι δυο είναι ότι τους λείπει ο καφές!

Δες το βίντεο

Ο Χρήστος μάλιστα αστειεύεται λέγοντας πως η Σάσα φορώντας τη μάσκα, σταμάτησε να μιλάει και τον αφήνει να κάνει… απερίσπαστος τη δουλειά του!

Read More

And More