Σάσα Σταμάτη: Η πρόταση έκπληξη που έγινε στην παρουσιάστρια! Τι απάντησε;

Μπορεί η Σάσα Σταμάτη να απέχει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες το τελευταίο διάστημα, όμως αυτό δεν φαίνεται να την πτοεί. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μετά το  τέλος της εκπομπής της “Oh Lala” συνεχίζει να βρίσκεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ αλλά και να κάνει πολιτικές συνεντεύξεις για την εφημερίδα Παραπολιτικά, όπου εργάζεται τα τελευταία χρόνια. Όταν δεν τρέχει για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Σάσα βλέπει τα αγαπημένα της πρόσωπα ή κάνει βόλτες είτε στην Αθήνα είτε στην Μάνδρα, όπου είναι το σπίτι της.

Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, της έγινε πρόταση να κατέβει στον Δήμο Μάνδρας ως Δημοτική Σύμβουλος, ωστόσο η δημοσιογράφος αρνήθηκε. Η Σάσα Σταμάτη θεώρησε ότι δεν θα ήταν σε θέση να προσφέρει πραγματικά και να είναι 100% αφοσιωμένη, καθώς εξαιτίας του αυξημένου φόρτου εργασίας δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του Δήμου.

Η δημοσιογράφος αγαπά τον τόπο της και ειδικά μετά την περσινή τραγωδία με τις πλημμύρες βοηθά τους συμπολίτες της με όποιον τρόπο μπορεί. Η Σάσα είναι της άποψης, ότι κάποιος μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά και να προσφέρει στον τόπο του χωρίς πολιτικά αξιώματα.

Πριν λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” την Σάσα σε μία από τις καθημερινές της βόλτες στην Γλυφάδα! Η δημοσιογράφος κατεβαίνει αρκετά συχνά στα νότια προάστια για επαγγελματικούς λόγους, ενώ πολλές φορές συνδυάζει τη δουλειά με μια γρήγορη επίσκεψη στην αγορά.

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More