Σάσα Σταμάτη: Ο εναλλακτικός τρόπος γυμναστικής που ακολουθεί για τέλειο κορμί θα σε εντυπωσιάσει! [video]

H αναζήτηση της γυμναστικής που σου ταιριάζει μπορεί να είναι μία διαδικασία που διαρκεί χρόνια. Αν δεν είσαι fan των κλασικών αθλημάτων και ψάχνεις τη γυμναστική που συνδυάζει το σώμα με το πνεύμα (αλλά βαρέθηκες τη yoga), αυτή η πρόταση μάλλον απευθύνεται σε εσένα.

Το Gyrotonic είναι μία ιδιαίτερη μορφή άσκησης που δεν περιορίζεται μόνο στο να σε γυμνάσει και να σου χαρίσει τη γράμμωση που επιθυμείς. Στοχεύει σε ένα υγιές σώμα που έχει ανεπτυγμένο συντονισμό, μεγαλύτερο εύρος κίνησης, ελαστικότητα της σπονδυλικής στήλης και εσωτερική δύναμη. Και η διαδικασία γίνεται μέσα από χάρη και κομψότητα. Σαν να βλέπεις μπαλέτο και yoga πάνω σε όργανα γυμναστικής.

Αυτή την επαναστατική μέθοδο εκγύμνασης για ολόκληρο το σώμα φαίνεται πώς ανακάλυψε πρόσφατα η Σάσα Σταμάτη και την έχει λατρέψει. Η ξανθιά παρουσιάστρια επισκέπτεται συστηματικά την χορεύτρια-χορογραφο και Gyrotonic personal trainer Βάλια Αλεξανδράτου στο studio της και προπονείται υπό τις οδηγίες της, προκειμένου να διατηρεί σε φόρμα το καλλίγραμμο κορμί της.

Στα βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το TLIFE, θα δεις την Σάσα Σταμάτη να κάθεται στο κεντρικό όργανο του Gyrotonic, που είναι ένα ξύλινο μηχάνημα με κυκλικούς δίσκους και βάρη, το οποίο σου επιτρέπει να δυναμώσεις τους μύες σου με κυκλικές κινήσεις που έχουν ροή και να… ιδρώνει την φανέλα της για τα καλά.

Δες τα αποκλειστικά βίντεο που ακολουθούν:

Read More

And More