Σάσα Σταμάτη: Παραδίδει… μαθήματα στυλ στα σοκάκια της Μυκόνου! [pics]

Μετά από το πρόωρο τέλος της εκπομπής “Ooh la la!” που παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ, η Σάσα Σταμάτη αποφάσισε να απέχει για ένα διάστημα από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια και ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου φαίνεται πως δεν κατάφεραν να βρουν κοινό τόπο συνεργασίας και έτσι, προς το παρόν, η Σάσα Σταμάτη βρίσκεται εκτός ΣΚΑΪ. Ωστόσο, παραμένει ανοιχτό ένα παράθυρο, καθώς από τον Ιανουάριο του 2020 θα βγουν στον αέρα νέα προγράμματα, κάποιο από τα οποία μπορεί να ταιριάζει στην ξανθιά παρουσιάστρια.

Η Σάσα αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και περιμένει να μάθει ποιο θα είναι το νέο της τηλεοπτικό βήμα. Στο τραπέζι έχουν πέσει διάφορες προτάσεις, ωστόσο, δεν έχει αποφασιστεί κάτι επίσημα. Η ίδια ελπίζει το καλύτερο για εκείνη και φυσικά αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητά της.

Πρόσφατα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ταξίδεψε στη Μύκονο με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητά της στην Αθήνα. Οι δυο τους απαθανατίστηκε σε κοσμική παραλία να κάνουν τις βουτιές τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των λουόμενων. Άλλωστε, η Σάσα έχει ξεκαθαρίσει εξ αρχής, πώς η σχέση ανάμεσά σ’ εκείνη και τον Παύλο είναι φιλική.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός την “τσάκωσε” και σε μια μοναχική πρωινή βόλτα της στα σοκάκια του νησιού των ανέμων. Φορώντας ένα λευκό καφτάνι με σχέδια στις αποχρώσεις του μπλε έδειχνε χαλαρή και ευδιάθετη, ενώ για μία ακόμα φορά απέδειξε με την εμφάνισή της πώς είναι… fashion icon και διαθέτει το δικό της, ιδιαίτερο, στυλ.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More