Σάσα Σταμάτη – Παύλος Βαρδινογιάννης: Διασκέδασαν μαζί σε νυχτερινό κέντρο! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή επέλεξαν να διασκεδάσουν, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η Σάσα Σταμάτη και ο Παύλος Βαρδινογιάννης. Ο επιχειρηματίας ήρθε ξανά στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τα παιδιά του, που απέκτησε από το γάμο του με την ηθοποιό Τζίνα Αλιμόνου, αλλά και να δει την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, με την οποία τον συνδέει μια ιδιαίτερη σχέση.

Μετά το απρόσμενο τέλος της εκπομπής της, η γνωστή δημοσιογράφος έχει γυρίσει σελίδα ετοιμάζοντας τα επόμενα βήματά της, χωρίς ωστόσο να μπορεί να μιλήσει δημόσια για κάτι. Ακόμα και αν το όνομά της ακούγεται για πολλά τηλεοπτικά project, εκείνη προς το παρόν παραμένει στον τηλεοπτικό σταθμό του Παλαιού Φαλήρου.

Κάθε φορά που ο Παύλος έρχεται στην Ελλάδα, η Σάσα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρει τηλέφωνο για να βρεθούν και να βγουν έξω για φαγητό ή για διασκέδαση. Το σίγουρο είναι ότι ο επιχειρηματίας και η γνωστή δημοσιογράφος περνούν καλά μαζί είτε βρίσκονται οι δυο τους είτε με κοινούς φίλους.  Οι δυο τους είναι πλέον αχώριστοι, γεγονός που αποδεικνύεται από τις όλο και πιο συχνές εμφανίσεις τους.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο “Αθηνών Αρένα” και απαθανάτισε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της διασκέδασής του.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Read More

And More