Σάσα Σταμάτη: Σοκάρει η αγωγή που έκανε στο ίδρυμα που φιλοξενούσε τον πατέρα της

Πριν δύο χρόνια περίπου, ο πατέρας της Σάσας Σταμάτη αναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε κέντρο αποκατάστασης για κάποια κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Μετά από 60 ημέρες η υγεία του επιδεινώθηκε, με συνέπεια να μεταφερθεί στα επείγοντα.

Πέρσι έφυγε από τη ζωή, με την γνωστή δημοσιογράφο να βυθίζεται σε βαρύ πένθος. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η Σάσα Σταμάτη ετοιμάζει αγωγή στο κέντρο αποκατάστασης που φιλοξενούσε τον πατέρα της. 

Σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας της υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη στην υγεία του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του. 

«Ο άνθρωπος ήταν σε άθλια κατάσταση, ήταν πολύ βαριά αφυδατωμένος, είχε πολύ χαμηλή πίεση. Μετά τις εξετάσεις που κάναμε διαπιστώσαμε ότι είχε σήψη και οξεία νεφρική ανεπάρκεια, δηλαδή τα νεφρά του είχαν παραλύσει» αποκάλυψε στην εκπομπή του Alpha ο γιατρός που τον παρέλαβε στο νοσοκομείο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Σταμάτη δήλωσε στο Super Κατερίνα: «Έχουμε καταθέσει μια αγωγή από το καλοκαίρι η κ. Σταμάτη και τα λοιπά μέλη της οικογένειάς της καθώς θεωρεί και με βάση τα ιατρικά έγγραφα και κάποιες άλλες αποδείξεις που έχουμε ότι ο πατέρας της ο θανών έπεσε θύμα ιατρικού λάθους. Κάποια όχληση δεν έχουμε από τη συγκεκριμένη δομή, υπήρχε κάποια επικοινωνία σε αρχικό στάδιο, πλην όμως έχει διακοπεί και δεν έχουμε περεταίρω ενόχληση».

Η απάντηση του κέντρου αποκατάστασης είναι: «Δεν φέρουμε καμία ευθύνη».

Read More

And More