Σάσα Σταμάτη: Σπάνια εμφάνιση με την 83χρονη μητέρα της στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

Σε μια σπάνια εμφάνιση με την μητέρα της στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακό τη Σάσα Σταμάτη.

Η γνωστή δημοσιογράφος, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, βγήκε στην «καρδιά» της πρωτεύουσας για να κάνει τις βόλτες της αλλά και τις αγορές της μαζί με τη 83χρονη μητέρα της, κα Κατίνα.

Η Σάσα Σταμάτη έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της, ενώ όπως θα δεις και στις φωτογραφίες οι δύο τους ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετες, απολαμβάνοντας η μια την παρέα της άλλης.

Δες τις φωτογραφίες

«Το 2023 ήταν για μένα η χειρότερη χρονιά. Έπιασα πάτο. Ήρθαν τα πάνω κάτω. Έπιασα πάτο, αλλά όταν είσαι πια στον πάτο, έχει μια ησυχία και δεν σε ενδιαφέρει πια τι θα γίνει, όταν σηκωθείς. Έγιναν και πολλά πράγματα και κάποια τα προκάλεσα εγώ. Με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, βγήκαν σε γήπεδα, πανό, δεν μου μίλαγε κανένας, δεν μου έδινε κανένας συνέντευξη, αρρώστησα», είπε η Σάσα Σταμάτη στην πρόσφατη συνέντευξή της στο Πρωινό ΣουΣου.

Όπως είχε δηλώσει στις αρχές Δεκεμβρίου η Σάσα Σταμάτη, η μητέρα της τη ρωτάει συνέχεια πότε θα παντρευτεί και δεν διστάζει να «της τη λέει» κιόλας.

«Παντρεύτηκε η ανιψιά μου. Πήγαμε με τη μαμά μου στο τραπέζι και μου λέει “Αυτή παντρεύτηκε, η άλλη παντρεύτηκε, η άλλη παντρεύτηκε. Εσύ;”. Της λέω “Εγώ κάνω καριέρα” και μου απαντάει “Ποια καριέρα; Πουθενά δεν είσαι”. Και συνεχίζει “Κοίτα η άλλη, έχει παιδιά”… Εντάξει μωρέ, έχει πάει 83 η μαμά μου τώρα, σου λέει… Αλλά κάνει ο αδερφός μου παιδιά, οπότε…», είχε πει η δημοσιογράφος.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More