Σάσα Σταμάτη: Το ροζ ολόσωμο μαγιό που αναδείκνυε το αψεγάδιαστο κορμί της! [pics]

Στη Μύκονο με τον Παύλο Βαρδινογιάννη βρέθηκε αυτές τις μέρες για να απολαύσει λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης η Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Ooh la la!» που παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ, αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της και να κάνει τις διακοπές της στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Φορώντας ένα λεοπάρ ροζ μαγιό που αναδείκνυε τέλεια την καλλίγραμμη σιλουέτα της, η Σάσα Σταμάτη έκλεψε τις εντυπώσεις σε μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Μυκόνου. Μαζί της στην παραλία ήταν και ο Παύλος Βαρδινογιάννης, με τον οποίο όπως έχει ξεκαθαρίσει και η ίδια διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Η Σάσα Σταμάτη επέλεξε μάλιστα το όμορφο Αιγαιοπελαγίτικο νησί για να ηρεμήσει και να «γεμίσει» μπαταρίες για την επόμενη χρονιά. Αν και προς το παρόν έχει αποφασίσει να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, μιας και δεν τα βρήκε με τον σταθμό του Φαλήρου, η ίδια φαίνεται να  κρατά ανοιχτό ένα παράθυρο, καθώς από τον Ιανουάριο του 2020 θα βγουν στον αέρα νέα προγράμματα, κάποιο από τα οποία μπορεί να της ταιριάζει .

Δες φωτογραφίες:

Κούκλα στην παραλία η Σάσα Σταμάτη!

Read More

And More