Σασμός – Spoiler: Η Αργυρώ χάνει τη Γη κάτω από τα πόδια της όταν διαβάζει το γράμμα του Αστέρη

Η επιτυχημένη σειρά Σασμός έχει καταφέρει να καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές και συνεχίζεται με καταιγιστικές εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια.

Ενάμιση χρόνο αργότερα, η ζωή όλων των ηρώων έχει αλλάξει και όλοι αναμένουν να ξεκινήσει η δίκη του Αστέρη για τον φόνο του Πετρή. Την ίδια ώρα η Στέλλα συμμαχεί με τον Καραπάνο, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα, ώστε να έρθει να πει στο δικαστήριο τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μέρα στο χωράφι.

Ο Σταύρος και ο Αντώνης βρίσκονται δίπλα στην Αργυρώ και τη Μαρίνα και προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο, καθώς τώρα ξυπνούν οι μνήμες από τον θάνατο του Πετρή και τα συναισθήματα είναι οδυνηρά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα και του δημοσιογράφου Βασίλη Αδνριτσάνου, ο Αστέρης και η Αργυρώ περνούν το τελευταίο βράδυ τρέμοντας για τη συνάντησή του…

Η δίκη ξεκινά και ο δικηγόρος της οικογένεια Βρουλάκη καταφέρνει μία σειρά από χτυπήματα, οδηγώντας την υπερασπιστική γραμμή της Στέλλας σε αδιέξοδο. Μαθιός και Καλλιόπη ελπίζουν μόνο ένα θαύμα, ενώ η Βασιλική ψάχνει τρόπο να κρατήσει μυστική υπόσχεσή της στον Αστέρη. Θέλει πάση θυσία να δώσει στα χέρια της Αργυρώς το γράμμα που εκείνος έγραψε.

Σιγά σιγά έρχεται η στιγμή που η Αργυρώ θα καταθέσει και νιώθει πως θα καταρρεύσει. Το γράμμα του Αστέρη θα φτάσει στα χέρια της Αργυρώς με έναν απρόσμενο τρόπο. Εκείνη είναι σοκαρισμένη αλλά θέλει να διαβάσει το γράμμα του. Ο Μανώλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν καλείται ως μάρτυρας στη δίκη.

 

 

Read More

And More