Σασμός – Spoiler: Ο Μανόλης αποκάλυψε το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά

Ο τηλεοπτικός Μανόλης από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σασμός» κατά κόσμον Στρατής Χατζησταματίου βρέθηκε σήμερα το πρωί καλεσμένος στην εκπομπή «Super Kατερίνα» και προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τη δραματική σειρά.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός ηθοποιός ενώ επιβεβαίωσε τα spoilers που θέλουν τον ήρωα που υποδύεται να ερωτεύεται. Η κόπελα που θα δούμε να μπαίνει στη σειρά και να του «κλέβει» την καρδιά φέρνοντας τα πάνω – κάτω στη ζωή του ονομάζεται Ευθαλία Παπακώστα και στη σειρά θα τη δούμε να μπαίνει με την ιδιότητα μιας συμφοιτήτριας του Μανόλη.

Λίγα λόγια για την Ευθαλία Παπακώστα

Η Ευθαλία Παπακώστα σπούδασε υποκριτική και σκηνοθεσία με υποτροφία στο Bard College της Νέας Υόρκης. Στις σπουδές της, θήτευσε κοντά στους Ντάνιελ Φις, Τομπίας Μάλερ και Τζόαν Ακαλαΐτις, Πρώτη της δουλειά ήταν το «Kostyas Room», μια διασκευή βασισμένη στον «Γλάρο» του Τσέχωφ, το οποίο παρουσιάστηκε σε βιομηχανικό χώρο του Μανχάταν. Στις 20 Νοεμβρίου του 2015 πραγματοποίησε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην Ελλάδα με το νέο, άπαιχτο, έργο του Alexander Wright «Άνιμαλς». Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ορφέας & Ευριδίκη (2017), Eroica (2018), Άνιμαλς (2015), Ρόζμαρι (2021).

Read More

And More