Σασμός – Ευγενία Σαμαρά: Η «Στέλλα» έκανε αποκαλύψεις για τη σειρά

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο του Σασμού στις 21:00 στον Alpha. «Η Στέλλα και η Αργυρώ θα συναντηθούν γνωρίζοντας η μία ποια είναι η άλλη» αποκάλυψε η Ευγενία Σαμαρά, η Στέλλα, στον «Σασμό», στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day».

«Η Στέλλα δεν θέλει να κρατήσει μόνη της το παιδί του Αστέρη, αυτή είναι η σκέψη της, δεν θέλει να το κρατήσει, της θυμίζει την ιστορία τους, που δεν είναι τόσο ευχάριστη για την ίδια, κι ενώ έχει πάρει την απόφαση…» έρχεται η ανατροπή.

Δες όλα όσα είπε η Ευγενία Σαμαρά για τον «Σασμό» στο «Happy Day»

Η εγκυμοσύνη της Στέλλας φέρνει ανατροπή στη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ. «Το συναίσθημά της της Αργυρώς δεν θα κλονιστεί, αλλά σίγουρα νιώθει ενοχή και τύψεις». Ωστόσο η Στέλλα παραμένει ερωτευμένη με τον Αστέρη; «Παρά το ότι δεν μπορεί να το καταλάβει, γιατί κυριαρχεί ο θυμός ο οποίος είναι μεγάλος και η στεναχώρια ακόμη μεγαλύτερη, τα συναισθήματα δεν φεύγουν τόσο εύκολα. Αυτό συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Δεν μπορείς να κάνεις delete στα συναισθήματα τόσο εύκολα».

Πώς βιώνει η Ευγενία Σαμαρά την αναγνωρισιμότητα του Σασμού; «Είναι εξαιρετικό, εκπληκτικό, όλο αυτό που συμβαίνει, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι» απαντά. «Μου μιλάνε, με σταματάνε στο δρόμο, γίνεται χαμός, μου τηλεφωνούν φίλοι. Αισθανόμαστε ότι όλος αυτός ο κόπος, η προσπάθεια, η αγάπη που έχουμε βάλει, η δουλειά μας έχει ανταπόκριση».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164