Σασμός: Η αλήθεια για τον θάνατο της Βασιλικής και τη νέα σχέση της Αργυρώς – Τι αποκαλύπτει ο συγγραφέας

Για το αν τελικά θα δούμε την Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) να πεθαίνει στον “Σασμό” αλλά και το τι θα γίνει με τη νέα σχέση της Αργυρώς μίλησε ο συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης σήμερα στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

«Ενώ στο βιβλίο, στις πρώτες του σελίδες πεθαίνει η Βασιλική, έπρεπε να την κρατήσουμε γιατί είναι ισχυρός ήρωας και το κέρδισε με το σπαθί της και με την ερμηνεία της η Μαριλίτα και ταίριαξε αμέσως με τον Δημήτρη Λάλο. Είναι σαν ένα κανονικό ζευγάρι το οποίο το αγάπησε αμέσως ο κόσμος και το ήθελε μαζί. Δεν πεθαίνει ακόμα η Βασιλική. Όλα θα αποκαλυφθούν κάποια στιγμή. Η σειρά θα πάει όπως πάει το βιβλίο. Έχουμε να δούμε τα γεγονότα του βιβλίου διανθισμένα με πολλές ιστορίες» είπε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Όσο για τον νέο σύντροφο της Αργυρώς, μετά τον χωρισμό της με τον Αστέρη, ο Σπύρος Πετρουλάκης αποκάλυψε:  «Έχουμε να δούμε πάρα πολλά. Η νέα σχέση της Αργυρώς δε θα είναι τόσο δυνατή όσο ήταν αυτή που είχε με τον Αστέρη, ένας είναι ο μεγάλος έρωτας που έρχεται στη ζωή μας».

Read More

And More