Σασμός: Μαθιός και Βασιλική έρχονται κοντά ενώ ο Αστέρης χωρίζει από την Αργυρώ και χάνει κάθε έλεγχο

Aνατρεπιτικές φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του Alpha, “Σασμός“. Ο θάνατος του Στεφανή φαίνεται πως φέρνει τα πάνω – κάτω με τον Μαθιό να βρίσκει επιτέλους την ευκαιρία να πλησιάσει την Βασιλική.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε έναν έρωτα από τα παλιά να έρχεται και πάλι στην επιφάνεια με απρόβλεπτες συνέπειες. Πρόκειται για έναν έρωτα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και συναισθήματα που καταπιέστηκαν μέσα στα χρόνια. Ο λόγος για τη σχέση Μαθιού – Βασιλικής.

Σύμφωνα με το περιοδικό Tv O’ clock και τη Σοφία Τσίρκα μετά τον θάνατο του Σρεφανή ο Μαθιός θα βρει την ευκαιρία να να πλησιάσει την Βασιλική και τον γιο της, τον Νικηφόρο προσπαθώντας να τους προστατεύσει και συμπαραστέκεται στο νεαρό αγόρι σαν πατέρας.

Αφορμή για να έρθουν ακόμα πιο κοντά Μαθιός και Βασιλική θα σταθεί ο ξυλοδαρμός του Νικηφόρου. Ωστόσο, η Καλλιόπη έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με αυτή τη σχέση. Ο Μαθιός όμως, για πρώτη φορά μετά από χρόνια νιώθει και πάλι γεμάτος. Βρίσκει τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Βασιλική και δίνουν, γεμάτοι ένταση, το πρώτο τους φιλί.

Στην άλλη πλευρά η Αργυρώ προσπαθεί να ξεκόψει από τον Αστέρη κάτι που όμως δεν καταφέρνει. Ανακαλύπτει ωστόσο, ένα τρομακτικό πρόσωπο του νεαρού που την προβληματίζει. Λίγες ημέρες μετά, και ενώ έχον ακόμη ένα κρυφό ραντεβού, η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από τους γονείς της Στέλλας που θα τους δουν να φιλιούνται που όμως θα αποφασίσουν να μην πουν τίποτα στην κόρη τους.

Λίγες μέρες μετά και ενώ ο Αστέρης δέχεται τις πιέσεις της μητέρας του για τη Στέλλα, η Αργυρώ θα του ζητήσει να χωρίσουν προκειμένου να σκεφτεί τι πρέπει να κάνει. Η εξέλιξη αυτή θα κάνει τον Αστέρη να χάσει τελείως τον έλεγχο.

Read More

And More