Σασμός: Οι πρωταγωνιστές της σειράς από το Ιόνιο στο Αιγαίο – Φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Η σειρά Σασμός την τηλεοπτική σεζόν 2021-22, κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης, με τους φανατικούς της σειράς να σχολιάζουν όλες τις εξελίξεις στις ζωές των ηρώων. 

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε με τον Μαθιό (Δημήτρη Λάλο) να ενημερώνεται για τη σύλληψή του, όσο η Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) έφτανε στον γάμο τους, χωρίς φυσικά να φανταστεί το παραμικρό για τις δραματικές εξελίξεις αλλά και τους πυροβολισμούς που μαύρισαν την χαρμόσυνη μέρα για το ζευγάρι.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Σασμός κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του Alpha με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν για τις εξελίξεις αλλά και τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά

Ο Σασμός πήγε διακοπές

Λίγο πριν τα νέα γυρίσματα της σειράς, οι πρωταγωνιστές απόλαυσαν τις διακοπές τους, είτε με το ταίρι τους, είτε με την παρέα τους. Οι περισσότεροι πάντως θέλησαν να ανεβάζουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα ελληνικά νησιά, τα οποία και επισκέφτηκαν. 

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Δανάη Παππά: Στο Ιόνιο με τους συντρόφους τους

Η αποκάλυψη έγινε μέσω instagram, αφού η Δανάη Παππά δημοσίευσε φωτογραφία με τον Λάμπρο Λάζαρη στο πλευρό της, αλλά και την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με τον Θανάση Τότσικα να βρίσκονται στην ίδια παρέα.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν και η σπάνια φωτογραφία της Χριστίνας Χειλά – Φαμέλη με τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα και τον σκύλο τους στο πλοίο.

Η Δανάη Παππά συνέχισε τις διακοπές της στην Πάρο μαζί με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, ανεβάζοντας νέες φωτογραφίες στα social media.

Δημήτρης Λάλος: Ο Μαθιός σε μυστικό προορισμό με τη σύζυγό του

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Σασμός, χρησιμοποιεί συνήθως τα social media για επαγγελματικούς λόγους. Ο Δημήτρης Λάλος, ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές με τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τον προoρισμό τους.

Ευγενία Σαμαρά: Από το Παρίσι στη Σαμοθράκη

Η τηλεοπτική Στέλλα της σειράς Σασμός, εντυπωσίασε με τις φωτογραφίες της με μπικίνι. Η Ευγενία Σαμαρά, αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων για την πρώτη σεζόν, αναχώρησε για το Παρίσι, όπου μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη, βρέθηκαν καλεσμένοι σε γάμο φιλικού τους ζευγαριού.

Η επιστροφή στην Ελλάδα σηματοδότησε και την έναρξη των καλοκαιρινών τους διακοπών στη Σαμοθράκη. Η όμορφη ηθοποιός εντυπωσιάστηκε από τις ομορφιές που αντίκρισε, ενώ ενθουσίασε για άλλη μια φορά τους διαδικτυακούς της φίλους με τις άψογες αναλογίες της.

Ορφέας Αυγουστίδης – Οι πρώτες διακοπές μετά τον γάμο του

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Σασμός εξακολουθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα media. Πρόσφατα ο Ορφέας Αυγουστίδης παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Γεωργία Κρασσά με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί ένα αγοράκι.

Η οικογένεια αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές, με τον ηθοποιό να δημοσιεύσει φωτογραφίες του, αποφεύγοντας ωστόσο να αποκαλύψει τον προορισμό τον οποίο επέλεξε για το το φετινό καλοκαίρι.

Γιώργος Αμούτζας – Διακοπές και περιοδεία μαζί!

Ο νεαρός πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς, το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται σε περιοδεία με το έργο «Φιλοκτήτης του Σοφοκλή» ταξιδεύοντας έτσι σε αρκετά μέρη της Ελλάδας. Η επίσκεψη στη λίμνη Ιωαννίνων φαίνεται πως εντυπωσίασε τον Γιώργο Αμούτζα, ο οποίος ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στα social media

Ο Σασμός επιστρέφει, καθώς σύντομα όλοι οι πρωταγωνιστές θα ξεκινήσουν γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς ο οποίος έρχεται τον Σεπτέμβριο στο ανανεωμένο πρόγραμμα του Alpha.

Φωτογραφίες: Instagram

 

Read More

And More