Σασμός – Σπύρος Πετρουλάκης: Ο συγγραφέας της σειράς αποκαλύπτει το μέλλον του Αστέρη μετά το φονικό

O δημιουργός της επιτυχημένης σειράς, Σασμός, Σπύρος Πετρουλάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Ο ίδιος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν τον θάνατο του Πετρή, αλλά και για το ενδεχόμενο να δούμε και άλλο βιβλίο του να γίνεται τηλεοπτική σειρά..

«Το φονικό του Πετρή θα ακολουθήσουν και άλλα φονικά» αποκάλυψε ο συγγραφέας, ο οποίος τόνισε ότι η φυλακή θα είναι το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί στην παρούσα φάση στον Αστέρη. «Η μεγαλύτερη ελευθερία του Αστέρη είναι αυτά τα κάγκελα, Εκεί θα βρει τη δύναμη που χρειάζεται για να βγει πιο δυνατός. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ο κόσμος όλος θα αγκαλιάσει τον Αστέρη, θα είναι στο πλάι του».

Όσο για την συγκλονιστική σκηνή του χορού δίπλα στο φέρετρο, ο Σπύρος Πετρουλάκης εξήγησε: «Ο χορός που είδαμε δίπλα στο φέρετρο του Πετρή λέγεται βουβός ανωγειανός. Οι φίλοι και στενοί συγγενείς, άνδρες πάντα, του νεκρού χορεύουν προς τιμήν του έναν χορό που θα τον συνοδεύσει στον άλλο κόσμο».

«Μετά τον “Σασμό” ξεσκονίστηκαν όλα τα βιβλία μου. Και τα οκτώ μυθιστορήματα έχουν ζητήσει να τα δουν, να τα διαβάσουν και σύντομα θα έχουμε και κάποια νέα που θα μπορούμε να τα πούμε πιο εύκολα», αποκάλυψε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Read More

And More