Σασμός: Συγκλονίζει ηθοποιός της σειράς- «Η μητριά μου κλείδωνε την κουζίνα, έπινα νερό από την τουαλέτα»

Στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται μίλησε ο Σπύρος Σαραφιανός ο οποίος τη φετινή σεζόν συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά, Σασμός.

Ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα έγινε πατέρας, ενώ θυμήθηκε τα δικά του δύσκολα χρόνια.

«Η ζωή μου είναι περίεργη θα έλεγα. Ξεκίνησε πάρα πολύ καλά και γρήγορα χάλασε. Μόλις τελείωσα την πρώτη δημοτικού οι γονείς μου χώρισαν και στην δευτέρα δημοτικού την επόμενη χρονιά μπαίνουμε οικότροφοι στο σχολείο με τον αδερφό μου. Ξαφνικά βρεθήκαμε σε ένα περιβάλλον το οποίο ήταν πάρα πολύ ξένο, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα δεν ερχόταν κανείς να μας πάρει», είπε ο Σπύρος Σαραφιανός για τα παιδικά του χρόνια.

Και πρόσθεσε: «Μέναμε στο υπόγειο μιας Φάρμας με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου, αγκαλιά και οι τρεις σε ένα κρεβάτι. Από ένα σημείο και μετά έχασα τη μάνα μου, δεν ήξερα τι συνέβη και δεν ήθελα να μάθω ποτέ. Δεν ήθελα να τους φέρω σε δύσκολη θέση».

Ο Σπύρος Σαραφιανός μίλησε για τον δεύτερο γάμο του πατέρα του αλλά και όσα βίωσε με τη μητριά του…

«Ο πατέρας μας στη συνέχεια ξαναπαντρεύεται αλλά το κάνει για να εξασφαλίσε σε εμάς περισσότερα. Περάσαμε πάρα πολύ άσχημα. Θυμάμαι πηγαίνω μια μέρα από το δωμάτιο στην κουζίνα και τρώω μερέντα επειδή μου άρεσε πολύ. Η μητριά μου γυρνώντας στο σπίτι και βλέποντας να λείπουν δυο κουταλιές μερέντα ,έγινε ένα καυγάς στο σπίτι, από εκείνη την ημέρα κλείδωνε και η κουζίνα μας. Οπότε στο σπίτι είχα μόνο ελεύθερο το δωμάτιό μου και την τουαλέτα. Έπινα νερό από την τουαλέτα», αποκάλυψε ο ηθοποιός στην κάμερα του Alpha.

Read More

And More