Σασμός: Χαμός με Άγγελο και Πέτρο στο twitter – «Είναι αδέρφια χωρίς να το ξέρουν»

Σασμός: Ο Θανάσης Πατριαρχέας μπήκε δυναμικά στη σειρά του Alpha με τους τηλεθεατές να σχολιάζουν τις πρώτες του σκηνές στην Κρήτη και τις δύο αντίπαλες οικογένειες του Αστέρη και της Αργυρώς.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας πρωταγωνιστεί στον Σασμό ως Άγγελος Σωτηρόπουλος

«Ο ήρωας που υποδύομαι, ο Άγγελος Σωτηρόπουλος, είναι γιατρός στην Αθήνα. Ξαφνικά μαθαίνει από τη μητέρα που τον μεγάλωσε ότι δεν είναι η βιολογική του μητέρα. Κι από ‘κει ξεκινάει να ξετυλίγεται το νήμα της ιστορίας, που βλέπουμε στην οθόνη. Η μητέρα που τον μεγάλωσε λέει στον Άγγελο ότι έχει ένα κουτί με αντικείμενα της βιολογικής του μητέρας και του πατέρα του, αποκάλυψε ο Θανάσης Πατριαρχέας σε συνέντευξή του στον Alpha.

Σασμός: Ξετρελαμένοι στο twitter με τον Άγγελο Σωτηρόπουλο.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το spoilers της σειράς, ο Άγγελος είναι ο ετεροθαλής αδερφός του Πέτρου και της Αργυρώς, άγνωστος γιος της Ανθούλας. Κάτι που για την ώρα δεν έχει αποκαλυφθεί το παραμικρό. Στην κοινή σκηνή του Πέτρου και του Άγγελου οι χρήστες του twitter φάνηκαν σίγουροι για την πραγματική τους σχέση, ενώ ξεκίνησαν να… σχολιάζουν την ομοιότητα ανάμεσα στα δυο αδέρφια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More