Σάββας Γκέντσογλου – Survivor 2024: Η θυελλώδης σχέση με την Αγγελική Ηλιάδη και ο χωρισμός με την τελευταία σύντροφό του

Το Survivor επιστρέφει μέσα από τον ΣΚΑΪ για 7η χρονιά και όπως έχει γίνει γνωστό η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου με τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση. 

Το πρωί της Τρίτης 2/1 μια ημέρα μετά την Πρωτοχρονιά, οι «Διάσημοι» παίκτες αναχώρησαν από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τους διάσημους παίκτες λίγο πριν εκείνοι αναχωρήσουν για την Δομινικανή Δημοκρατία, ώστε να ζήσουν μια από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες της ζωής τους.

Μεταξύ των προσώπων που είδαμε στο αεροδρόμιο ήταν και ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος συμμετέχει για πρώτη φορά σε ριάλιτι, αφού όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους.

Ποιος είναι ο Σάββας Γκέντσογλου

Ο Σάββας Γκέντσογλου γεννήθηκε στην Καβάλα, είναι Έλληνας επαγγελματίας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν τελευταία ως μέσος για τον Α.Ο. Καβάλας.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και το 2007 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία όμως δεν είχε επίσημες συμμετοχές και δόθηκε δανεικός στην Παναχαϊκή, ενώ την περίοδο εκείνη είχε υπάρξει ενδιαφέρον από την ιταλική Μπρέσια. Τον Ιανουάριο του 2008 παραχωρήθηκε δανεικός στη Νέα Ιωνία που αγωνιζόταν στο περιφερειακό πρωτάθλημα για να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2008.

Λίγα χρόνια μετά βρέθηκε στο προσκήνιο, αυτή τη φορά για την προσωπική του ζωή και ο λόγος ήταν η σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου αποτελούσαν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz και ο ερχομός του γιου τους, Βασίλη το 2014 είχε επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον μεγάλο τους έρωτα.

Αρκετές φορές στο παρελθόν η σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου είχε συζητηθεί στα media κυρίως λόγω της διαφοράς ηλικίας τους με την τραγουδίστρια να είναι μεγαλύτερη από τον Σάββα 13 χρόνια.

Ωστόσο, στις αρχές του 2019 το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφασίζει να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Από την πρώτη στιγμή, η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής προσπάθησαν να κρατήσουν άψογες σχέσεις για χάρη του γιου τους.

«Τώρα δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δυο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν. Είτε είμαστε μαζί, είτε δεν είμαστε, παραμένουμε μια οικογένεια για αυτά τα δύο παιδιά» είχε αποκαλύψει η Αγγελική Ηλιάδη στην Ελεονώρα Μελέτη για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας το 2020, το πρώην ζευγάρι αναγκάστηκε να μείνει κάτω από την ίδια στέγη, περνώντας μαζί αυτή τη δύσκολη περίοδο με τον κορονοϊό: «Ερχόμενος από την άδειά στη Σαουδική Αραβία, τον βρήκε η καραντίνα εδώ, οπότε είμαστε όλοι μαζί. Ούτως ή άλλως είμαστε οικογένεια. Δεν είμαστε ξανά μαζί. Αναγκαστικά τον βρήκε η καραντίνα εδώ, μείναμε μαζί και ήταν και πολύ καλύτερα γιατί είχαν παρέα τα παιδιά και ήταν πολύ πιο εύκολο», είχε πει η τραγουδίστρια στο Happy Day.

Η Αγγελική Ηλιάδη δεν θα μπορούσε να μη στηρίξει τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του γιου της σε αυτή την απόφασή του. Μπορεί η γνωστή τραγουδίστρια και ο Σάββας Γκέντζογλου να χώρισαν πριν μερικά χρόνια, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη του μικρού Βασίλη.

«Πάντα δίπλα σου! Καλή επιτυχία!» έγραψε η Αγγελική Ηλιάδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi)

Η σύντομη σχέση με την Κίκα Τσέκου

Η πρώτη σχέση του Σάββα Γκέντσογλου που είδε το φως της δημοσιότητας μετά τον χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη, ήταν πριν από έξι μήνες περίπου.

Η αποκάλυψη ήρθε μέσω instagram όταν ο ποδοσφαιριστής ανέβασε τρυφερό στιγμιότυπο από την έξοδο με την αγαπημένη του, Κίκα Τσέκου.

Τους πρώτους μήνες τη σχέσης ο ποδοσφαιριστής και η αγαπημένη του ήταν αρκετά διαχυτικοί στα social media, ωστόσο μετά από περίπου έξι μήνες σχέσης ήρθε η πρώτη ρήξη ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

 

Read More

And More