Σάββας Γκέντζογλου – Κίκα Τσέκου: Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση τους περνάει κρίση

Μια κρίση στη σχέση τους φαίνεται πως περνούν το τελευταίο διάστημα ο Σάββας Γκέντζογλου και η νεαρή επιχειρηματίας Κίκα Τσέκου.

Εδώ και αρκετό καιρό, το άλλοτε ερωτευμένος ζευγάρι δεν έχει δημοσιεύσει καμία κοινή φωτογραφία του, ενώ ακόμα και αυτές που είχαν αναρτήσει στο παρελθόν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, έχουν πλέον εξαφανιστεί.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Νίκης Κώτσου στην Real Life, ο Σάββας Γκέντζογλου μένει πλέον στην Καβάλα, καθώς πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Α.Ο Καβάλας. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, εκτός από το ποδόσφαιρο αποφάσισε να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, ανοίγοντας ένα καφέ και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που συμφώνησε με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Από την άλλη, η Κίκα Τσέκου διατηρεί τις δικές της επιχειρήσεις στον χώρο της ένδυσης στη Θεσσαλονίκη. Ο χρόνος της είναι περιορισμένος κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα και οι δύο θα μπορούν πλέον να βρίσκουν κοινό ελεύθερο χρόνο.

Έπειτα από ώριμη συζήτηση, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρέπει να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο του χωρισμού.

Ο χρόνος θα αποδείξει αν ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός, ώστε να ξεπεράσουν τα εμπόδια και τα πρακτικά ζητήματα, όμως μέχρι τότε ο καθένας τους οφείλει να σκεφτεί κατά πόσο μπορεί να τροποποιήσει τα επαγγελματικά δεδομένα του προκειμένου να βρεθούν και πάλι μαζί.

Read More

And More