Σάββας Ισοβίτης: Ο Κύπριος τραγουδιστής που θα μας απασχολήσει

Σάββας Ισοβίτης: Ο Κύπριος τραγουδιστής που θα μας απασχολήσει | tlife.gr

O Σάββας Ισοβίτης από τους πιο δυνατούς κύπριους ερμηνευτές, στα 13 του χρόνια ξεκινά η ενασχόληση του με τη μουσική παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας. Δημιουργός του πρώτου ελληνόφωνου ροκ συγκροτήματος «Ισοβίτες» που έκανε δισκογραφία στην Κύπρο, με συναυλίες και εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές. Έκτοτε ο Σάββας συνεχίζει τη solo καριέρα του στην εναλλακτική μουσική σκηνή με εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο ερμηνεύοντας ελληνική και ξένη μουσική.

Το «Ψυχόσταγμα» (2005) αποτελεί την πρώτη αυτόνομη δουλειά του Σάββα, ένας δίσκος που περιλαμβάνει 16 κομμάτια σε μουσική και στίχους του ίδιου. Το 2010 κυκλοφορεί το νέο του δίσκο με τίτλο «Η θλίψη κάνει διακοπές», ο οποίος περιέχει 14 κομμάτια (τα περισσότερα, σε στίχους και μουσική του ιδίου).

Αξιοσημείωτη η φιλική συμμετοχή του Αλέξανδρου Χατζή, ο οποίος ερμηνεύει το τραγούδι «Δυο λέξεις» σε στίχους Έλενας Σιούφτα και του Χρήστου Βασιλειάδη που συμμετέχει στο τραγούδι «Τα τρένα» σε στίχους του Γιάννη Τρυφωνος. Έχει το δικό του πιστό κοινό που τον ακολουθεί όπου εμφανίζεται, σε ροκ μπαράκια και μουσικές σκηνές της Κύπρου καθώς επίσης και στο εξωτερικό. Το 2017 ερμηνεύει το τραγούδι «Δραπετεύω» μαζί με τον Βασίλη Καρρά σε στίχους του Βασίλη Καρρά και μουσική του Σάββα Ισοβίτη όπου κυκλοφόρησε στον δίσκο του Βασίλη «Αλήτη με λένε».

Άκουσε το τραγούδι στον παρακάτω σύνδεσμο:

Σίγουρα ο Σάββας με το ιδιαίτερο μουσικό του ταλέντο και τη δυναμικότητα που βγάζει επί σκηνής έχει πολλά ακόμα να δώσει στο ελληνικό τραγούδι.

READ more