Σάββας Πούμπουρας: Ανοιξιάτικη απόδραση με την σύζυγό του στη Χαλκιδική! [pic]

Μια ανοιξιάτικη απόδραση μέσα στην εβδομάδα αποφάσισε να κάνει ο Σάββας Πούμπουρας μαζί με την σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη. Το ευτυχισμένο ζευγάρι μετρά σχεδόν δύο χρόνια γάμου και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλο και συχνά απολαμβάνουν ταξίδια σε μακρινούς ή κοντινούς προορισμούς.

Μετά το ταξίδι τους, κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών, πριν από ένα μήνα στο Μαρόκο, οι δύο τους αποφάσισαν να κάνουν μια διήμερη ανοιξιάτικη απόδραση στην Χαλκιδική. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο παρουσιαστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Σάββας Πούμπουρας δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με την σύζυγό του και στην ανάρτησή του σημείωσε:

Nothing special to mention.. Just that I’m in a very good mood! Hope u are too my friends! Και επειδή δεν είχα άλλες φωτογραφίες από Μαρόκο να μοιραστώ μαζί σας, πεταχτήκαμε μια Χαλκιδική για ένα ΠΠ (Πεμπτο-Παράσκευο), να μας βγάλει ο @andy_id μια φωτό. Γιατί… «Σαν την Χαλκιδική, πουθενά» Καλό απόγευμα σε όλους!”

Read More

And More