Σάββας Πούμπουρας: Απόδραση στη Μύκονο χωρίς την σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη! [video]

Ο Σάββας Πούμπουρας απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο, όσο η αγαπημένη του σύζυγος, Αρετή Θεοχαρίδη, βρίσκεται στο Λονδίνο. Το ζευγάρι στις αρχές του μήνα γιόρτασε δύο χρόνια γάμου και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. O γνωστός παρουσιαστής, τη σεζόν που πέρασε, παρουσίασε το ριάλιτι επιβίωσης Nomads στον ΑΝΤ1 και τώρα προετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Αυτές τις ημέρες, ο Σάββας Πούμπουρας βρίσκεται στο νησί των ανέμων και χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα. Το απόγευμα της Κυριακής, ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε ένα video από τις διακοπές με την αγαπημένη του στη Μύκονο σημειώνοντας ότι τα απλά πράγματα είναι αυτά που τον βοηθούν να χαλαρώσει. Ενθουσιασμένος από την ομορφιά του τοπίου, στην ανάρτησή του σημείωσε: “Απλότητα. Άμμος, ξύλο, ψάθα, θάλασσα.. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Simplicity..“ ___________________________________________________ Άμμος, ξύλο, ψάθα, θάλασσα.. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο ❤️ ___________________________________________________ #thesimplethings

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη “Don’t imitate.. Innovate.” (@savas_poumpouras) στις

Ο Σάββας είναι λάτρης του Instagram και οιαναρτήσεις του πάντα ξεχωρίζουν και μαζεύουν χιλιάδες likes.

Read More

And More