Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με την κόρη τους! [pic]

Πρωτοχρονιά στο σπίτι με την μικρή τους πριγκίπισσα έκαναν  ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θιεοχαρίδη. Το ζευγάρι πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο το μεσημέρι της Δευτέρας και έκανε αλλαγή χρόνου στο σπίτι μαζί με το βρεφάκι του. Χαρούμενοι και εξαντλημένοι από την κούραση και το ξενύχτι, οι δυο τους υποδέχτηκαν αγκαλιά με την μικρή το νέο χρόνο.

Το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, το αγαπημένο ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη του, η οποία ήρθε στη ζωή τους και τους πλημμύρισε με συγκίνηση και χαρά. Το εξιτήριο από το μαιευτήριο βγήκε τη Δευτέρα το μεσημέρι και το ζευγάρι έχοντας καλά «φασκιωμένο» το μωρό για να μην κρυώσει έφυγε για το σπίτι του, ξεκινώντας τη νέα του ζωή.

Ο Σάββας Πούμπουρας, μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία κατά την έξοδο από το μαιευτήριο και έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυα σε όλους τους νέους γονείς.

“2020 steps, to a whole new life… Προσπάθησα να κάνω κολάζ έτους, επιλογή σούπερ στιγμής κάθε μήνα και πράγματι ήταν μια υπέροχη και γεμάτη χρονιά! Και προσωπικά και επαγγελματικά.

Η μόνη φωτογραφία που με έβγαλε η Αρετή κ κόλλησε το μυαλό μου… η στιγμή που μετά από 4 μέρες κούρασης (ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μου), κρατάω το γλυκάκι στο αυγό του, -χιλιοφασκιωμένο να μην κρυώσει- για να το φέρω σπίτι..

Τεράστια αλλαγή.

Δεν καταλάβαινα κανέναν γονιό όταν το περιέγραφε. Τώρα το έζησα, αλλά δεν μπορώ και δεν θέλω να σας το περιγράψω. Πρέπει να το ζήσετε μόνοι σας.

Όπως μου είπε ένας φίλος σήμερα: “Ας είναι το 20 η χρόνια της οικογένειας, των δυνατών δεσμών.. Όλα τα άλλα τα κάναμε. Να προχωρήσουμε είναι η ώρα.” Σας στέλνω όλη μου την Αγάπη.. και αστέρια.. πολλά αστέρια. Βροχή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More