Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη: Οι διασκεδαστικές στιγμές στη Μύκονο εν αναμονή του πελαργού

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ καθώς σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Το ερωτευμένο ζευγάρι που μετρά δύο χρόνια γάμου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στα ελληνικά νησιά. Ο γνωστός παρουσιαστής στην αρχή της εβδομάδας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, δύο διασκεδαστικά στιγμιότυπα από τις διακοπές με την αγαπημένη του σύζυγο στη Μύκονο.

Τη Δευτέρα, ο Σάββας Πούμπουρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ένα video με ανάποδη ροή από μια καλοκαιρινή βουτιά του. Στην ανάρτησή του με χιούμορ σημείωσε: “Reverse it baby… Περσινό, αλλά σούπερ φαν! Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως… Καλό καλοκαίρι από εμάς και κάντε κανένα ανάποδο να σας δούμε”.

Μια ημέρα μετά, ο γνωστός παρουσιαστής περιέγραψε μία από τις διασκεδαστικές στιγμές που πέρασε στην πισίνα. Όπως σημειώνει ο ίδιος στην ανάρτησή του: “You got a lot to be smiling for.. Και εδώ, χθες κατά τις 19:30 με 8 μποφόρ, κρύωνα σοβαρά.., ήταν απαραίτητο όμως να πιάσω με τα δάχτυλα του ποδιού μου, (δεν βούτηξα για να μην χαλάσει το μαλλί), ένα κλάμερ που είχε πέσει στον πάτο της πισίνας.. Το σαρδόνιο χαμόγελο μου, είναι την ώρα που το έχω καταφέρει! Κάπου εκεί έκατσε και αυτό το κλικ.. Keep on smiling, whatever the cause!”

Read More

And More