Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη: Οι πρώτες τους διακοπές ως παντρεμένο ζευγάρι! [pics]

Ένας μήνας πέρασε από την μέρα που ο Σάββας Πούμπουρας πήρε με παπά και με κουμπάρο την εκλεκτή της καρδιάς του, Αρετή Θεοχαρίδη. Η τελετή του γάμου, μάλιστα, έγινε στο Δημαρχείο της Πέγειας στην Πάφο, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Ο Σάββας και η Αρετή επισφράγισαν έτσι τον έρωτα και την πενταετή σχέση τους, έχοντας κοντά τους τους τρεις φίλους και κουμπάρους – μάρτυρες στο γάμο τους.

Μπορεί να μην πήγαν ταξίδι του μέλιτος σε κάποιο εξωτικό μέρος, αλλά προτίμησαν για ακόμη ένα καλοκαίρι το αγαπημένο τους νησί, την Άνδρο. Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη ήταν αρκετά διαχυτικοί στην παραλία και ο γοητευτικός παρουσιαστής δεν της άφησε το χέρι από το δικό του. Το όμορφο ζευγάρι φαινόταν πιο ευτυχισμένο από ποτέ, έχοντας στην παρέα του τον μικρό του φίλο και δεν έλειψαν να παίζουν όλοι μαζί δίπλα στην θάλασσα!
Η Άνδρος αποτελεί ένα από τα αγαπημένα νησιά του Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος πριν ένα χρόνο, μάλιστα, είχε στήσει το δικό του μπαράκι με πολύ μεράκι και αγάπη, στην παραλία Παραπόρτι δίπλα στη χώρα, το οποίο δυστυχώς επιτήδειοι το έκαψαν και δεν άφησαν τίποτα.
Δες τις φωτογραφίες:

Κράτα το

Read More

And More