Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στις Σπέτσες

Μέρα ιδιαίτερης χαράς είναι η σημερινή για τον Σάββα Πούμπουρα και την Αρετή Θεοχαρίδη. Το αγαπημένο ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σήμερα το απόγευμα 10 Ιουλίου στις Σπέτσες ενώ εκεί πραγματοποιήθηκε και η βάπτιση της κορούλας τους Κύνθιας που μετρά 1,5 χρόνο ζωής.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι ήδη τέσσερα χρόνια παντρεμένο με πολιτικό γάμο, ωστόσο επιθυμία τους ήταν να πραγματοποιήσουν κάποια στιγμή και τον θρησκευτικό. Αρχικά, τα σχέδιά τους ήταν ο γάμος τους να γίνει το περασμένο καλοκαίρι μαζί με τη βάπτιση της κορούλας τους, ωστόσο τα δυο μυστήρια ακυρώθηκαν λόγω κορονοϊού.

Έτσι σήμερα, ο αγαπημένος παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη, έχοντας στο πλευρό τους λίγους μόνο καλούς φίλους και συγγενείς, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε μια λιτή τελετή δίπλα στο κύμα. 

Όπως θα δεις και στα στιγμιότυπα που δημοσιεύθηκαν στο instagram από καλεσμένους του ζευγαριού, τα πρόσωπά τους έλαμπαν από ευτυχία.

 

Να ζήσετε!

Read More

And More