Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη: Το εντυπωσιακό baby shower που έκαναν λίγο πριν γίνουν γονείς! [pics,video]

Τα τελευταία χρόνια, μια νέα μόδα έχει εδραιωθεί και στη χώρα μας, η γνωστή απ’ τις Χολιγουντιανές ταινίες διοργάνωση ενός baby shower. Τι είναι αυτό; Ένα πάρτι, το οποίο προετοιμάζουν εξ’ ολοκλήρου οι φίλες της μέλλουσας μαμάς «λούζοντάς την» με δώρα για το μωρό που περιμένει! Εξού και το baby και το shower!

Ανάμεσα σε αυτές τις μαμάδες βρίσκονται πολλές διάσημες Ελληνίδας, που λίγο πριν υποδεχτούν στη ζωή τους το μωράκι τους, διοργάνωσαν εντυπωσιακά baby shower party, δημοσιεύοντας, μάλιστα,  φωτογραφίες από αυτά στους προσωπικούς τους λογαριασμό στα social media.

Ένα τέτοιο πάρτι, λοιπόν, διοργάνωσαν ο Σάββας Πούμπουρας και η σύζυγός του, Αρετή Θεοχαρίδη, το βράδυ της Κυριακής. Το ερωτευμένο ζευγάρι, λίγο πριν την έλευση του… πελαργού, υποδέχτηκε στο σπίτι του αγαπημένους του φίλους και γιόρτασαν όλοι μαζί τον ερχομό της κόρης τους, η οποία όταν έρθει η ώρα θα πάρει ο όνομα Κύνθια.

Κάνοντας τη διαφορά, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 επιμελήθηκε μόνος του όλο το μπουφέ με τα φαγητά για τους καλεσμένους, καθώς είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του για την τέχνη της μαγειρικής. Για τις ικανότητές του στην κουζίνα, μάλιστα, έχουν να λένε τα καλύτερα όσοι έχουν δοκιμάσει φαγητό από τα χεράκια του.

Η όμορφη Αρετή, ως σωστή οικοδέσποινα, υποδέχτηκε με χαμόγελο και ανεβασμένη διάθεση τους φίλους τους, ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να χαϊδεύει τρυφερά την κοιλίτσα τους, η οποία έχει φουσκώσει πολύ.

Ανάμεσα σε άλλους, το “παρών” στο σπίτι του ζευγαριού έδωσαν: η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Μαρία Λουίζα Βούρου, η Κλέλια Πανταζή με τον Λευτέρη Τσάκαλο, η Άννη Πανταζή με τον Χριστόφορο Χούμα και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Δες τις φωτογραφία και τα βίντεο:

Read More

And More