Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη: Βραδινή έξοδος λίγο πριν την έλευση του… πελαργού! [pics]

Στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Αθηνών πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, μια φιλανθρωπική βραδιά από την HOPEgenesis, με τίτλο «I am hope».

Η HOPEgenesis είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας και ασχολείται με το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Αποστολή της είναι να παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε γυναίκες από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως τη μέρα του τοκετού τους.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε αποτελεί μια προσπάθεια για την ανατροπή της εικόνας που υπάρχει στην Ελλάδα.

Τα χίλια εισιτήρια των εκατό ευρώ πουλήθηκαν όλα και τα έσοδα θα παραχωρηθούν εξ ολοκλήρου για τον πανελλαδικό αγώνα της HOPEgenesis που ίδρυσε ο οραματιστής μαιευτήρας γυναικολόγος Στέφανος Χανδακάς.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε πολλές παρουσίες από τον κόσμο της showbiz. Μεταξύ άλλων, κατά την άφιξή τους στον χώρο της εκδήλωσης, εντοπίσαμε τον Σάββα Πούμπουρα μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη. Το ζευγάρι, το οποίο ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά τους το πρώτο του παιδί, που θα είναι κοριτσάκι, πόζαρε χαμογελαστό και ευδιάθετο, έχοντας πιασμένο σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου.

Η μέλλουσα μανούλα, όπως θα διαπιστώσεις, έλαμπε από ομορφιά στο πλευρό του άντρα της ζωής της, με την αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα της να διαγράφεται μέσα από το satin top σε vintage style με πουά που επέλεξε να φορέσει.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More