Σάββας Πούμπουρας – Δημήτρης Βλάχος: Ποζάρουν ξανά μαζί, πέντε χρόνια μετά το τέλος του “Πλάκα Κάνεις”!

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι αρκετά ενεργός στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Οι 71.5 χιλιάδες followers του ανυπομονούν για κάθε του ανάρτηση, ενώ κάθε φορά του χαρίζουν απλόχερα τα likes τους και του αφήνουν πολύ όμορφα σχόλια κάτω κάθε ανάρτησή του.

Το πρωί της Τετάρτης, ο παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία που έβγαλε με έναν παλιό του γνώριμο και καλό φίλο. Ο λόγος για τον Δημήτρη Βλάχο, με τον οποίου τους συνδέει ένα διάστημα κοινής και άκρως επιτυχημένης τηλεοπτικής πορείας. Οι δυο τους παρουσίαζαν μαζί το prank show «Πλάκα κάνεις» και «Πλάκα κάνεις hotel edition» στον ANT1, κάνοντας τους τηλεθεατές να ανυπομονούν για κάθε νέο επεισόδιο.

Πέντε χρόνια μετά το φινάλε της χιουμοριστικής εκπομπής, ο Σάββας και ο Δημήτρης συναντήθηκαν τυχαία σε κατάστημα με είδη για μηχανές και έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία. Χαμογελαστοί κι αγκαλιασμένοι πόζαραν στον φακό, θυμίζοντάς μας τις παλιές εκείνες ένδοξες εποχές τους.

Read More

And More