Σάββας Πούμπουρας: Έτσι έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά! [video]

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη, σε λίγο καιρό, θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι θα δει το μεγαλύτερο όνειρό του να γίνει πραγματικότητα και, μάλιστα, χθες ο αγαπημένος παρουσιαστής ανακοίνωσε επισήμως, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, τα χαρμόσυνα νέα.

Το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του Σάββα για τον ερχομό του παιδιού του, με την χαρά και προσμονή να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

“Η Αρετή μπήκε στον 5ο τώρα. Είμαστε καλά. Έχει καλή εγκυμοσύνη και τον Δεκέμβρη προς Γενάρη έρχεται. Θα είναι Αιγόκερος. Το φύλο του μωρού δεν το ξέρουμε ακόμα. Μόλις το μάθω θα το μάθετε, δεν κρύβονται αυτά. Ιδανικά θα ήθελα κορίτσι, έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τις γυναίκες, καταλαβαίνεις. Νομίζω η μάνα του θα είναι πιο αυστηρή. Θα είμαι ο μπαμπάς που θα του κάνει όλα τα χατίρια, που το αφήνει ελεύθερο και λέει “μη του φωνάζεις του παιδιού”, νομίζω όλοι οι πατεράδες έτσι είμαστε…”, είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πώς του ανακοίνωσε η Αρετή την εγκυμοσύνη της, ο Σάββας αποκάλυψε: “Δεν έγινε καμία ιδιαίτερη ανακοίνωση. Ήμασταν στη διαδικασία, προσπαθούσαμε καιρό και το τσεκάραμε και… Εγώ το είδα πρώτος το τεστ, οπότε εγώ το ανακοίνωσα στην Αρετή…”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Το ζευγάρι περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί!

Read More

And More