Σάββας Πούμπουρας: Έτσι περνούν οι μέρες στο σπίτι με την σύζυγό του και την κόρη τους, λόγω καραντίνας!

Ποιος είπε ότι η ζωή στο σπίτι με ένα νεογέννητο μωρό είναι εύκολη; Ο Σάββας Πούμπουρας σίγουρα όχι. Ο γνωστός παρουσιαστής που έφερε τα πάνω κάτω στο χώρο της showbiz με τις φάρσες του στο «Best Friend’s Fear» είναι πια κλεισμένος στο σπίτι, λόγω καραντίνας με την σύζυγό του Αρετή Θεοχαρίδη και την 2,5 μηνών κορούλα του και οι μέρες του είναι πιο γεμάτες από κάθε άλλη φορά.

Με χιούμορ, αλλά και θέλοντας να επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς του φίλους, ο Σάββας Πούμπουρας μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με το μωρό στο σπίτι, αλλά και τις αλλαγές στη ζωή του, λόγω κορονοϊού μέσα από το Instagram.

Όπως θα δεις και εσύ, ο Σάββας μπαίνει συχνά στην κουζίνα (είναι καλός σεφ) και ετοιμάζει αγαπημένες σπεσιαλιτέ για την καλή του, ενώ δεν σταματά να φροντίζει και εκείνος την κορούλα του και φυσικά έχει αναλάβει το βραδινό νανούρισμά της.

Ο ίδιος, μάλιστα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει με χιούμορ τα τελευταία – αναγκαία- μέτρα της κυβέρνησης για απαγόρευση της κυκλοφορίας και να αναφέρει πως τώρα περιμένει τον σκύλο του να τον βγάλει βόλτα!

Και φυσικά τα αστεία Video δεν έχουν τέλος!

Read More

And More