Σάββας Πούμπουρας: Γιατί διέγραψε ξαφνικά τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram;

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι πολύ ενεργός και ιδιαίτερα αγαπητός στα social media. Ο παρουσιαστής διαθέτει τους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε Instagram και Twitter, μέσα από τους οποίους μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Ωστόσο, από το απόγευμα της Τρίτης, ο Σάββας έχει… χαθεί και από τα δύο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο μεν Twitter δεν έχει κάνει καμία νέα ανάρτηση, στο δε Instagram ο λογαριασμός του έχει εξαφανιστεί, χωρίς μάλιστα ο ίδιος να έχει δώσει νωρίτερα κάποια εξήγηση.

Όπως είναι φυσικό, δεν ήταν λίγοι εκείνοι -από τους σχεδόν 72 χιλιάδες followers του- που το αντιλήφθηκαν αμέσως και ανησύχησαν για το τι μπορεί να συνέβη, καθώς ο Σάββας επικοινωνούσε μαζί τους σε τακτά χρονικά διαστήματα και οι αναρτήσεις του -ειδικά οι χιουμοριστικές- ήταν πάντα ξεχωριστές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, ο αγαπημένος παρουσιαστής το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί κάποια σεμινάρια αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, στο πλαίσιο των οποίων επιβαλλόταν να κάνει αποχή για λίγες μέρες από τον κόσμο των social media. Ωστόσο, όταν ο επιθυμητός στόχος επιτευχθεί θα επιστρέψει και πάλι δυναμικά.

Read More

And More