Σάββας Πούμπουρας: Η φωτογραφία από το παρελθόν και οι ευχές από την σύζυγό του για τα γενέθλιά του! [pic]

Ο Σάββας Πούμπουρας έχει σήμερα γενέθλια και η όμορφη σύζυγός του, του ευχήθηκε με μια φωτογραφία από το παρελθόν τους! Το ζευγάρι, το οποίο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, το περασμένο καλοκαίρι σε μια ρομαντική τελετή στην Πάφο της Κύπρου, γνωρίστηκε πριν περίπου 14 χρόνια. Όμως ο Σάββας και η Αρετή ήταν δύο πολύ καλοί φίλοι, χωρίς να υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους για αρκετά χρόνια!

Έτσι, η Αρετή Θεοχαρίδη ανέβασε μία φωτογραφία από το μακρινό 2008, όπου ακόμη εκείνη και ο σύζυγός της ήταν απλοί φίλοι, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: “Πίσω στο καλοκαίρι του 2008… Νιώθω ευλογημένη που παντρεύτηκα τον καλύτερό μου φίλο! Χρόνια πολλά μωρό μου!”
«Αν με ρωτούσες πιο παλιά, θα σου έλεγα πως δεν θα σκεφτόμουν με τίποτα να είμαι με την Αρετή. Το ίδιο θα σου απαντούσε κι εκείνη για μένα. Φαντάσου πως, όταν ήμασταν φίλοι, είχαμε ο καθένας την προσωπική του ζωή και μιλούσαμε για αυτά. Ποτέ δεν υπήρχε κάποια ερωτική κατάσταση μεταξύ μας. Κάποια στιγμή, πριν από έξι χρόνια, ξεκινήσαμε να κάνουμε περισσότερη παρέα κι επειδή αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο, όλο αυτό μας βγήκε αυθόρμητα. Μεταξύ μας υπήρχε πάντα αγάπη και αμοιβαία κατανόηση», είχε δηλώσει ο Σάββας Πούμπουρας σε παλαιότερη συνέντευξή του στο People για την σχέση του με την Αρετή Θεοχαρίδη.

Read More

And More