Σάββας Πούμπουρας: Η τρυφερή φωτογραφία με την 8 μηνών κόρη του από τις διακοπές!

Σίγουρα οι πρώτες διακοπές με ένα μωρό δεν είναι και εύκολη υπόθεση, ο Σάββας Πούμπουρας όμως μαζί με την σύζυγό του Αρετή Θεοχαρίδη και την μικρή τους πριγκίπισσα ταξίδεψαν για την Κύπρο και την Αγία Νάπα και κάνουν όλοι μαζί τις πρώτες τους οικογενειακές διακοπές.

Ενθουσιασμένος και χαρούμενος με το πρώτο καλοκαίρι που περνά αγκαλιά με την 8 μηνών κορούλα του, ο Σάββας Πούμπουρας δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με την μικρή του και παρότρυνε όλους τους νέους γονείς να κάνουν διακοπές με τα μωράκια τους.

“I ll take you everywhere! Πάρτε τα παιδιά παντού μαζί σας. Από νωρίς. Μην τα παρκάρετε σε γονείς! Χάνουν ωραίες διακοπές μαζί σας! Μην το βλέπεις σαν βάρος. Σκέψου τι εικόνες παίρνει και πόσο ωραία δένεται μαζί σου. Λέω εγώ τώρα…», έγραψε χαρακτηριστικά και δημοσίευσε μια φωτογραφία με την μικρή στην πισίνα, που τον τράβηξε η σύζυγός του!

Ενώ, λίγο αργότερα ανέβασε και ένα video στο Instagram story του δείχνοντας ότι παντού στο ξενοδοχείο που βρίσκεται υπάρχουν γονείς που σπρώχνουν καρότσια με τα μωρά τους…

Read More

And More