Σάββας Πούμπουρας: «Λύγισε» στην παρουσίαση βιβλίου της Εύης Φραγκάκη για την κόρη του

Μέσα σε φωτεινή και εορταστική ατμόσφαιρα στην καρδιά της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Εύης Φραγκάκη “Γράμμα στη μαμά και τον μπαμπά, που είναι ο αληθινός Αη Βασίλης”.

Πρόκειται για κατάθεση ψυχής ενός μικρού παιδιού για όλα όσα θα ήθελε να εξομολογηθεί στους γονείς του, αλλά ίσως να μην βρίσκει πάντα τον κατάλληλο τρόπο για να το καταλάβουν.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά, κάθε παιδί με το «Γράμμα στη Μαμά και τον Μπαμπά», ζητά από τον αληθινό Άη Βασίλη φέτος να του φέρει ένα διαφορετικό δώρο κάτω από το στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο: να νιώθει κοντά του τη μαμά και τον μπαμπά, γιατί από εκείνους έχει ανάγκη να το εμπιστεύονται, να το θαυμάζουν, να το αγαπούν, όπως είναι, και να το στηρίζουν. Γιατί μόνο εκείνους έχει ως την καλύτερη παρέα του…

Γι’ αυτό και το βιβλίο της Εύης Φραγκάκη απευθύνεται σε όλους τους γονείς, αλλά και σε κάθε ενήλικα, ακόμα και αν δεν είναι γονέας, καθώς θα βρει μέσα σε αυτό την αλήθεια του από την παιδική του ηλικία και θα θυμηθεί τη δική του ανάγκη ως μικρού παιδιού: να μιλάμε στους γονείς και εκείνοι να μας «ακούνε».

Στην παρουσίαση ομιλητές ήταν ο Στέφανος Ξενακης, o συγγραφέας του βιβλίου “Το Δώρο”, ο Σάββας Πούμπουρας, και η Βίκυ Τσουλουχοπουλου, σύμβουλος NLP.

Στα highlights της βραδιάς, ήταν η έντονη συγκίνηση του Σάββα Πούμπουρα, ενώ μιλούσε για το περιεχόμενο του βιβλίου της φίλης του Εύης Φραγκάκη. Ο παρουσιαστής δε δίστασε να δακρύσει ενώπιον του κοινού και να αποκαλύψει την έκπληξη που ένιωσε, όταν το πρωτοδιάβασε, ενώ τόνισε την ανάγκη να συνειδητοποιούν οι γονείς ότι τα παιδιά χρειάζονται, κυρίως, τους γονείς τους και όχι μόνο υλικές απολαύσεις. Μάλιστα, αφηγήθηκε ποσο τον άλλαξε απέναντι στην κόρη του, Κύνθια, η ανάγνωση του βιβλίου “Γράμμα στη μαμά και τον μπαμπά, που είναι ο αληθινός Αη Βασίλης” της Εύης Φραγκάκη.

Δες το βίντεο που εξασφάλισε το TLIFE:

 

Μεταξύ άλλων, που ήρθαν να τιμήσουν την επίσημη πρώτη της Ευης Φραγκάκη και με την ιδιότητα της συγγραφέως, ήταν η Σοφία Βουλτεψη, υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, και η Κατερίνα Μονογυιού, βουλευτής Κυκλάδων με τη ΝΔ, φυσικά η αδερφή της Ευης, Μαρία Φραγκακη με τον σύζυγό της ραδιοφωνικό παραγωγό Νίκο Μάρκογλου, η Ελένη Τσολακη, η Ιωάννα Σροιτερ, ο Γιώργος Λαγιος, ο Δημήτρης Μηλιογλου, πολλοί συνάδελφοι της Ευης δημοσιογράφοι, ψυχολόγοι, εκπαιδευτικοί, τραπεζικά στελέχη και ιατροί. Κοντά στη μητέρα του ήταν βεβαίως, ο 13χρονος γιος της Σταύρος Κοτταρίδης και ο επί πολλά χρόνια σύντροφος της, Γιώργος Φιλόπουλος, και, φυσικά, οι γονείς της. (Δες εδώ φωτογραφίες με τον σύντροφο και τον γιο της Εύης Φραγκάκη)

Το βιβλίο της Εύης Φραγκάκη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική.

Read More

And More