Σάββας Πούμπουρας: Μας συστήνει για πρώτη φορά τους γονείς και την αδερφή του! (pic)

Σάββας Πούμπουρας: Μας συστήνει για πρώτη φορά τους γονείς και την αδερφή του! (pic) | tlife.gr

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι αρκετά ενεργός στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Ειδικά στο Instagram, ο παρουσιαστής έχει έναν αρκετά δυνατό λογαριασμό, με σχεδόν 72 χιλιάδες followers, που ανυπομονούν για κάθε νέα ανάρτησή του.

Το πρωινό της Πέμπτης, ο Σάββας το αφιέρωσε στην οικογένειά του και συγκεκριμένα στους γονείς και την αδερφή του. Εκμεταλλευόμενοι την ηλιόλουστη μέρα, όλοι μαζί έκαναν μια εξόρμηση στο Σούνιο, όπου απόλαυσαν την βόλτα τους δίπλα στη θάλασσα, αλλά και μια επίσκεψη στον Ναό του Ποσειδώνα. Ο ίδιος, μάλιστα, θέλησε να μας… συστήσει τα τρία αγαπημένα του πρόσωπα μέσα από τα stories τους, δημοσιεύοντας μια οικογενειακή selfie.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις για κάποια τηλεοπτικά projects και, παράλληλα, δουλεύει πάνω σε δικές του ιδέες, έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και, όποτε το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους.

«Οικογενειακή μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο που είδαμε για πρώτη φορά.

READ more