Σάββας Πούμπουρας: Στηρίζει την Τζένη Μελιτά μετά το «κράξιμο» για τη φάρσα που της έκανε!

Την φίλη του και «θύμα» της φάρσας του στο Best Friend’s Fear Τζένη Μελιτά στηρίζει ο παρουσιαστής του Ant1 Σάββας Πούμπουρας. Μετά το σάλο που προκλήθηκε στα social media και το youtube, όταν η Τζένη εγκατέλειψε μόνο το ανήλικο κορίτσι, ο Σάββας Πούμπουρας ανέβασε ένα Video στο Instagram του εξηγώντας τι πραγματικά συνέβη.

Πώς ξεκίνησαν όλα;

Η Τζένη Μελιτά βρέθηκε μαζί με ένας φίλο της σε ένα σπίτι για να συζητήσουν κάτι επαγγελματικό. Κάποια στιγμή όμως, αναγκάστηκε να μείνει μόνη με την κόρη του ιδιοκτήτη μέχρι που άρχισαν να συμβαίνουν μεταφυσικά πράγματα.

Ωστόσο, η Τζένη Μελιτά φοβήθηκε πάρα πολύ και έφυγε από το σπίτι αφήνοντας μόνο το κοριτσάκι. Η αντίδραση της προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια, τόσο στα social media όσο και στο youtube.

«Επειδή έχει γίνει ένας χαμός σχετικά με την αντίδραση της φίλης μου της Τζένης Μελιτά, ήθελα να πω δυο πράγματα. Όποιον και να ρωτήσω αυτή τη στιγμή, όσες ταινίες τρόμου και αν έχει δει και του πω πιστεύεις στα φαντάσματα, θα μου πει όχι. Όταν, όμως, δημιουργώ τρεις φορές ένα σκηνικό, που έχει να κάνει με φαντάσματα, με πράγματα τα οποία δεν έχετε ιδέα ότι στήσαμε εκεί πέρα, με θορύβους που ακούγονται και που δεν βγαίνουν στην τηλεόραση, με υπόκωφους βόμβους, με ‘ένα σκηνικό με περίεργες φωνές, με πράγματα που κινούνται, έστω ένας από εσάς θα μπει στη διαδικασία και θα πει, ρε συ μήπως υπάρχουν φαντάσματα. Το σκηνικό είναι σοβαρό, δεν στήσαμε μια απλή φάρσα και καταλαβαίνω απόλυτα, είναι πολύ φυσιολογικό για κάποιον να πανικοβληθεί τόσο πολύ, ώστε να σηκωθεί να φύγει. Επειδή ακούγαμε τις κλήσεις της Τζένης Μελιτά, η Τζένη έφυγε από το σπίτι όταν είχε ενημερωθεί ότι ο πατέρας του παιδιού και ο συνεργάτης ήταν σχεδόν δύο λεπτά από το σπίτι.

Η Τζένη διαχειρίστηκε πάρα πολύ καλά τον πανικό της και έφυγε όταν ένιωσε ότι πρέπει να φύγει γιατί δεν άντεχε άλλο. Η Τζένη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και θα γίνει μια υπέροχη μάνα όταν το αποφασίσει. Είναι γλυκύτατη για όσους δεν την ξέρετε και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Βάλτε λίγο τον εαυτό σας στη θέση της και στη θέση του καθενός να βρισκόταν σε ένα τέτοιο σκηνικό. Ας μην ανοίγουμε το στόμα και πετάμε πολύ εύκολα κατηγορίες και προσβολές, γιατί ποτέ δεν ξέρετε σε τι θέση φτάνει αυτός ο άνθρωπος κυρίως με το ψυχολογικό bullying που τρώει, παρά με τη φάρσα που μπορεί να του κάνω εγώ… Να σκέφτεστε με αγάπη και με κατανόηση στους ανθρώπους», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

Read More

And More