Σάββας Πούμπουρας: Το πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε και το ιδιαίτερο μήνυμα του!

Ο Σάββας Πούμπουρας και η σύζυγός του, Αρετή Θεοχαρίδη βιώνουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους αφού σύντομα θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά για το ερωτευμένο ζευγάρι καθώς περιμένουν πως και πως να κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

Ο γνωστός παρουσιαστής, όπως και οι περισσότεροι celebrities της ελληνικής showbiz, στόλισε το σπίτι του για τις γιορτές κάνοντας τη διαφορά. Όπως μας έδειξε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ζωγράφισε με κιμωλίες ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και πολλά αστέρια σε ένα μεγάλο μαυροπίνακα σε τοίχο του σπιτιού του έχοντας για παρέα τον αγαπημένο του τετράποδο φίλο.

Ανυπομονώντας για τα Χριστούγεννα, ο Σάββας Πούμπουρας σημειώνει: “Oh what fun.. Το στολίσαμε και φέτος! (Βασικά, κάνω τη ζωή μου εύκολη στο ξεστόλισμα) Οπως και να χει ας μην είναι αγγαρεία ο στολισμός. Καντο με αγαπημένα πρόσωπα, κάντο διαφορετικά, κάντο όπως γουστάρεις! Καλημέρα κ καλή εβδομάδα! Xmas lovers @tsavithedog approves #Xmas #christmastree”.

Πώς σου φαίνεται η δημιουργία του παρουσιαστή;

Read More

And More