Σάββας Πούμπουρας: Το τρυφερό μήνυμα για την δεύτερη επέτειο γάμου με την Αρετή Θεοχαρίδη

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη σήμερα συμπληρώνουν δύο χρόνια γάμου! Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 με πολιτικό γάμο και υπό άκρα μυστικότητα στην Πάφο της Κύπρου. Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύζυγός του θέλησαν από την πρώτη στιγμή να μοιραστούν τη χαρά τους με ελάχιστα πρόσωπα και έτσι στον γάμο τους βρέθηκαν, εκτός από τους κουμπάρους, μόνο δύο φίλοι τους.

Δύο χρόνια μετά, οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και παρά την απόσταση που υπήρξε ανάμεσά τους την περασμένη σεζόν λόγω του “Nomads”, το ζευγάρι συνεχίζει να πορεύεται μαζί και ευτυχισμένο. Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Σάββας Πούμπουρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την Αρετή Θεοχαρίδη από τις διακοπές τους.

“2nd year done, 98 to go! Τα χρόνια περνάνε νεράκι και όλα είναι ακόμα πιο ωραία. Να γελάτε παιδιά, να κάνετε ένα βήμα πίσω στους καβγάδες, να λέτε μια καλή κουβέντα και ένα μυστικό: Να της πηγαίνετε τάπερ με σπιτικό φαγητό στην δουλειά!! ΑΧΑΣΤΟ! Trust me”, σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από το κοινό στιγμιότυπό τους.

Δες την φωτογραφία:

Η Αρετή Θεοχαρίδη και ο Σάββας Πόυμπουρας είναι full in love!

Read More

And More