Σάββας Πούμπουρας: Χειμερινή απόδραση με την αγαπημένη του στο Φαράγγι του Βίκου

Μια ξεχωριστή εκδρομή αποφάσισε να κάνει ο Σάββας Πούμπουρας μαζί με την σύζυγο του, Αρετή Θεοχαρίδη και τον τετράποδο φίλο τους. Τους προηγούμενους μήνες ο γνωστός παρουσιαστής βρισκόταν στη Μαδαγασκάρη όπου παρουσίαζε το Nomads. Μετά τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε στην Ελλάδα και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Έτσι αυτές τις ημέρες επέλεξε να κάνει μια χειμερινή απόδραση σε έναν ξεχωριστό προορισμό. Το απόγευμα της Τρίτης, ο παρουσιαστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα στιγμιότυπο από την εκδρομή του στο φαράγγι του Βίκου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φαράγγι του Βίκου είναι το βαθύτερο φαράγγι παγκοσμίως, σύμφωνα με το Βιβλίο Guinness.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε o Σάββας Πούμπουρας τον βλέπουμε να ποζάρει ευτυχισμένος μαζί με την σύζυγό του και το χαριτωμένο σκυλάκι τους σημειώνοντας ότι κάνει πολύ κρύο. Επίσης στην ανάρτησή του έγραψε: “Μετά από 8μηνο καλοκαίρι… μπορώ να πω ότι ήθελα λίγο ακόμα”. Απ’ ότι φαίνεται είχε συνηθίσει το κλίμα της Μαδαγασκάρης και επιθύμησε το καλοκαίρι.

Read More

And More