Σε απόγνωση η χήρα του Τζον Μοδινού!

Σε απόγνωση βρίσκεται η χήρα του Τζον Μοδινου, Ροξάνα, που αποχαιρετά σήμερα τον Κύπριο βαρύτονο στο χωριό Όμοδος της Λεμεσού. Η ίδια μιλά για την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και αποκαλύπτει το δικό της δράμα.

“Βρίσκομαι σε απόγνωση. Τα χρήματα που έχω αυτή τη στιγμή μου φτάνουν για να περάσω ένα μήνα”, λέει η χήρα του Τζον Μοδινού στην Espresso και προσθέτει: “Μόνο το ενοίκιο για το σπίτι είναι 550 ευρώ. Δεν έχω ασφάλεια αφού ο Τζον δεν πρόλαβε να με συμπεριλάβει στο βιβλιάριό του και εγώ δεν εργάζομαι για να έχω δικό μου μισθό”.
Η λυρική τραγουδίστρια από τη Ρουμανία λέει ότι θα είναι μόνη της στην κηδεία του Τζον, αφού τα αδέλφια του από την Αμερική δεν προλαβαίνουν να έρθουν και μιλά για τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται. “Εγώ τραγουδούσα στην όπερα στη Ρουμανία. Εγκατέλειψα την καριέρα μου, γιατί ο Τζον ήθελε να βρίσκομαι δίπλα του. Δεν δικαιούμαι τη συνταξή του, γιατί δεν είμαστε παντρεμένοι για χρόνια”, αναφέρει και συμπληρώνει: “Ο Τζον δεν πρέπει να έχει κάνει διαθήκη για να ορίσει κληρονόμο για πνευματικά δικαιώματα. Δεν περιμέναμε ότι θα είχε αυτήν την εξέλιξη η ζωή μας”.

Read More

And More