Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Κώστας Τουρνάς!

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο Κώστας Τουρνάς. Ο αγαπημένος ερμηνευτής που ξεκίνησε εμφανίσεις στην Πειραιώς 131 αποκάλυψε πως περιμένει εδώ και τρία χρόνια να βγει η κανονική του σύνταξη, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, o 70χρονος Κώστας Τουρνάς αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, λόγω γραφειοκρατίας –όπως άλλωστε και πολλοί ακόμη συμπολίτες του.

«Άνετα οικονομικά δεν είμαι. Και δεν νομίζω ότι κανένας που ακολούθησε δρόμους σαν τους δικούς μου δεν μπορεί να είναι άνετα. Ο λόγος είναι ότι το λαϊκό τραγούδι με τη νύχτα και τη λαϊκή διασκέδαση είχε πάντα πολλά λεφτά. Το δικό μου το είδος δεν είχε ποτέ μεγάλες αμοιβές. Είμαι στην περίοδο της σύνταξης, παίρνω ακόμα έναντι γιατί δεν έχει βγει η κανονική. Είναι αυτά τα μυστήρια του ελληνικού κράτους που πολεμάμε εδώ και 50 χρόνια τη γραφειοκρατία και νίκη δεν έχει. Περιμένω τρία χρόνια να βγει η σύνταξή μου».

Ο Κώστας Τουρνάς μίλησε και για τη σχέση με τη σύζυγό του, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι δεν έκαναν παιδί. «Με τη γυναίκα μου είμαστε 40 χρόνια μαζί. Τον γάμο δεν τον διατηρείς, ή είσαι εκεί ή δεν είσαι. Θα ήταν εξαιρετικά ευχάριστο εάν υπήρχε ένα παιδί», είπε ο Κώστας Τουρνάς.

Read More

And More