Σε καραντίνα ο Άδωνις Γεωργιάδης

Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, όπου θα βρεθεί ενόψει της ΔΕΘ. Αλλά ο κορονοϊός, όταν εκείνοι έκαναν σχέδια, τους… έβλεπε και γέλαγε.

Ο υπουργός και ο αναπληρωτής του δεν θα πάνε στη Θεσσαλονίκη. Αντίθετα, Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης θα πάνε ο καθένας σπίτι του και θα περιμένει να μάθει αν είναι θετικός στον κορονοϊό ή όχι.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Λίγα λεπτά πριν αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη και ενώ, όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον πρωθυπουργό, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες (02.09.2020) στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Έτσι, ακολουθώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο, Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης, αντί να φύγουν για Θεσσαλονίκη, έφυγαν για τα σπίτια τους όπου θα «μπουν» σε… καραντίνα και θα μείνουν σε απομόνωση στο έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.

Πηγή: Newsit.gr

Read More

And More