Σε κέντρο αποκατάστασης η Selena Gomez - Σκληρή μάχη με την κατάθλιψη για την τραγουδίστρια

Σε κέντρο αποκατάστασης η Selena Gomez – Σκληρή μάχη με την κατάθλιψη για την τραγουδίστρια | tlife.gr

Αντιμέτωπη με τους δαίμονες της και πάλι η Selena Gomez. Η διάσημη τραγουδίστρια δίνει μάχη με την κατάθλιψη και εισήχθη εθελοντικά σε κέντρο αποκατάστασης, ζητώντας θεραπεία. Η 24χρονη τραγουδίστρια και πρώην κοπέλα του Justin Bieber, πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως αποχωρεί από τη βιομηχανία του θεάματος, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και τώρα η κατάστασή της φαίνεται πως είναι κρίσιμη.

Η Selena από το 2013 έχει διαγνωστεί με λύκο, ένα από τα σοβαρότερα αυτοάνοσα νοσήματα. Σε όσους πάσχουν από τη νόσο, τα αίτια της οποίας είναι άγνωστα, τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος επιτίθενται στους υγιείς ιστούς οδηγώντας τους σε φλεγμονή και βλάβη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν επιπτώσεις, τόσο στο δέρμα, όσο και εσωτερικά, όπως για παράδειγμα στις αρθρώσεις και κάποια ζωτικά όργανα. Θεραπεία δεν υπάρχει, παρά μόνο τρόποι για να ελαχιστοποιηθεί η ζημιά.

“Διαγνώστηκα με λύκο και χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες. Γι’ αυτό το λόγο τα σταμάτησα όλα, θα μπορούσα να είχα πάθει εγκεφαλικό. Δεν έχω άλλη επιλογή! Αισθάνομαι τον πόνο! Έχω χιλιάδες ερωτηματικά στο μυαλό μου, τα ξεπερνάω και προχωράω!”, είχε πει την πρώτη φορά που ήρθε αντιμέτωπη με το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας.

Ωστόσο, ο εφιάλτης επέστρεψε και η τραγουδίστρια αποφάσισε να εισαχθεί εθελοντικά σε ένα κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τις κρίσεις πανικού, το στρες και την κατάθλιψη -παρενέργειες από την φαρμακευτική αγωγή αλλά και την μάχη της με την ασθένεια του λύκου.

“Η Selena παλεύει με την ασθένειά της κι αυτό το διάλειμμα είναι απαραίτητο για να εστιάσει στην πνευματική της υγεία. Μπορεί να κάνει πολύ σκοτεινές σκέψεις” ανέφερε το δημοσίευμα του περιοδικού Us Weekly.

READ more